Beograd

Direktno.rs

24. 01. 2022. 14:19 2

"Firma kojoj je Telekom dao 84 miliona evra ruinira Beograd"

Zamislite da vam Telekom Srbija "pokloni" 84 miliona evra i da onda možete da gradite po Beogradu po planovima koje usvaja ova vlast?! - kaže Mila Popović, predsednica GrO Beograd Stranke slobode i pravde.

"Pravi primer toga je slučaj danas objavljenog plana za izgradnju u Bloku 11a na Novom Beogradu. Projekat je finansiran od strane bivšeg vlasnika firme Radijus Vektor, Zorana Bulatovića, koji je prodao firmu Radijus Vektor Telekomu za pet puta veću cenu.

Telekom je umesto 24 miliona evra koliko je Radijus Vektor vredeo platio 108 miliona evra. Sada, firma pod kontrolom Zorana Bulatovića, Kantata investira u blok 11a. Tako, "uspešan" biznismen koji je od države dobio bespovratni kredit od 84 miliona evra ulaže novac građana i uvećava svoj profit. Da li samo njegov - ne znamo.
Takvim investitorima se ova vlast hvali i reklamira veliki napredak Beograda. Prevelika koincidencija da je skoro svaki plan koji ova gradska vlast stavlja na glasanje, na ovaj ili onaj način, povezan sa nekom SNS aferom.
Trećeg aprila glasamo za ili protiv otimanja državnih para kroz razne malverzacije i investitorskog urbanizma koji naš grad ruinira", poručuje Mila Popović, predsednica GrO SSP Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati