Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 10. 2021. 13:05 16

Građani blokirali ulaz u Skupštinu grada (FOTO)

Članovi Pokreta za preokret blokirali su danas ulaz u Skupštinu grada i zahtevaju da ih primi gradonačelnik Zoran Radojičić ili njegov zamenik Goran Vesić jer im nisu odgovorili na pitanje zašto su Beogradske elektrane otele "svakoj porodici po 2.000 evra".

Članovi pokreta seli su na ulaz u Skupštinu gde pokušavaju da rašire transparent na kome piše "Preokret za Beograd - dosta pljačke", u čemu ih sprečava obezbeđenje.

Predsednik pokreta Janko Veselinović upitao je "zašto Beograđani nemaju grejanje i da li gradski funkcioneri od otetog novca kupuju umetnine".

On je kazao da su preko računa za Infostan, građani u proteklih šest godina oštećeni za "190 miliona evra".

- Beogradske elektrane su kroz podizanje cena energenata ostvarile ekstra profit, a onda ga uplatili u gradski budžet - naveo je Veselinović.

Dodao je da "10.000 porodica" u Beogradu trenutno nema grejanje i najavio da će okupljeni blokirati ulaz u Skupštinu grada dok im se ne obrate Radojičić ili Vesić.

Okupljeni su poručili gradskim funkcionerima da će ih tu čekati. U jednom trenutku se ispred ulaza u Skupštinu pojavilo desetak radnika Beogradskih elektrana koji su optužili Veselinovića da "laže". Predali su mu radnički kombinezon kako bi mu pokazali da "puno rade" a posle par minuta su se razišli.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati