Beograd

Direktno.rs

07. 09. 2021. 13:06 11

SNS Grocka uznemirava građane sa opštinskog broja

Koliko su se pod režimom Aleksandra Vučića stopile vladajuća partija i državne institucije, da se više i ne vidi granica, govori i slučaj zloupotrebe opštinskih resursa u stranačke svrhe u beogradskoj opštini Grocka, o čemu svedoči Slobodan Simić, žitelj Grocke.

Iako nije član Srpske napredne stranke, Slobodan Simić je dobio poziv sa broja telefona koji pripada opštini Grocka, da prisustvuje sastanku Mesnog odbora SNS.

- Danas sam dobio poziv, sa broja telefona opštine Grocka, da prisustvujem sastanku Mesnog odbora SNS Grocka! Nisam član SNS, oni koriste opštinski telefon u stranačke svrhe, koji plaćamo mi građani - napisao je Simić u poruci redakciji našeg portala.

Simić se u posebnom statusu na Fejsbuk stranici "Gročanske vesti", obratio naprednim gročanskim funkcionerima.

- Gospodine Panteliću, zameniče Vlaškoviću i ostala družino, sa kojim pravom vi dozvoljavate da se službeni broj opštine, da ponovim da se račun za telefon plaća od novca nas građana, koristi u stranačke svrhe? Šta ste vi, ko ste vi da se tako ponašate prema imovini svih nas građana - upitao je ogorčeni Simić i dodao:

- Kako vas nije više sramota da se tako ponašate i sedite tu gde jeste? Ko će sem vas snositi odgovornost za ovakvo ponašanje, korišćenje imovine nas građana, trošenje novca nas građana u stranačke svrhe? Šta ima da kaže predsednik Mesnog odbora? Da ponovim vi ste najveća sramota koja hoda opštinom Grocka!

Ovo je još jedan dokaz u nizu kako naprednjaci shvataju državu i njene institucije, te da one nisu ništa više od osvojenog političkog plena kojeg mogu koristiti prema sopstvenom nahođenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati