Beograd

M. Z.

03. 08. 2021. 20:24 2

PROTEST GRAĐANA "Zajedno ćemo pobediti kriminalce"

"Današnji protest u Lazarevcu je samo jedan od niza protesta nezadovoljnih građana u Srbiji. Samo u poslednjih nekoliko dana građani su izrazili nezadovoljstvo u Beogradu ispred PKB-a, Šapcu, Novom Sadu, Valjevu, a večeras se to desilo i u Lazarevcu", navodi se u saopštenju Demokratske stranke.

U saopštenju DS, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

"Konkretan povod za večernji protest je neverovatna činjenica da građani jedne evropske države u vrelo leto 2021. godine nemaju vodu. Ali to je samo jedan od razloga zbog kog su građani nezadovoljni jer svima postaje jasno da režim koji je ogrezao u kriminalu čak ni nema nameru da se bavi rešavanjem problema građana.

Gospoda koja sede u opštinskim foteljama u Lazarevcu su puki eksponenti mafijaške organizacije koja je uzurpirala Srbiju koje na te funkcije nisu postavili građani Srbije nego kao I sve naprednjačke kadrove njihov šef Aleksandar Vučić. Oni ne polažu račune građanima, već isključivo svom šefu I zbog toga problemi građana za njih nisu tema.

Potpuno smo svesni toga da se ni jedan ozbiljan društveni problem, pa čak ni najsitniji lokalni komunalni neće rešiti dok mafija koja je uzurpirala Srbiju ne bude procesuirana.

Zbog toga će protesta u Lazarevcu, ali I u Srbiji, biti sve više. Demokratska stranka, kao I sve druge opozicione stranke, dužna je da sve svoje kapacitete I resurse stavi na raspolaganje građanima u borbi protiv kriminala koji je uzurpirao državu. Zajedno ćemo pobediti", zaključuje se u saopštenju Demokratske stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati