Beograd

[ Izvor: N1 ]

11. 06. 2021. 11:26 20

VESIĆ LAŽE: Nastavljeni radovi u Bloku 37

Izvođač radova nastavio je pripreme za izgradnju poslovnog objekta u Bloku 37 na Novom Beogradu, uprkos izjavi zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da je investitor, na njegovu molbu, prihvatio da povuče mašine i radnike dok se ne pronađe najbolje rešenje za građane, grad Beograd i samu kompaniju. Na ograđenoj parceli u Bloku 37, između stambene devetospratnice i Bulevara Milutina Milankovića, i jutros su prisutni bageri i kamioni koji pripremaju taj prostor za izgradnju poslovnog objekta. čemu se stanari oštro protive.


Jedna od njih je i Slađana Radak koja za N1 kaže da su uprkos Vesićevoj izjavi koju je jutros videla u medijima, radovi nastavljeni što je, kako je istakla, samo podsticaj stanarima da nastave sa protestnim okupljanjima.

- Mi očekujemo konkretnu akciju, to znači prioritetno zaustavljanje radova - poručuje Radak.

Stanari su, kako kaže, juče pokušali da svoje zahteve predaju gradskoj upravi, ali nisu dobili nikakav odgovor, niti ih je ko primio.

Podsećanja radi, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je jutros da je austrijska kompanija Durst, investitor na placu u Bloku 37, prihvatila njegovu molbu da obustavi radove na tom placu, povuče mašine i radnike dok se u razgovorima koje će voditi sa njima u ime Grada Beograda, ne pronađe najbolje rešenje za građane, grad Beograd i samu kompaniju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati