Beograd

Direktno.rs

15. 05. 2021. 09:59 12

"Sećanje na tiranina": Dani tate Milička iz Rakovice

Nakon jučerašnje smene, kako je Direktno.rs prvi objavio, prvog čoveka naprednjaka u Rakovici i nekadašnjeg državnog sekretara u vreme mandata Nebojše Stefanovića u MUP-u Milosava Miličkovića, na Fejsbuk grupi Mladenovac danas osvanula je zanimljiva inicijativa. Naime, jedan od građana je predložio da se uspostavi praznik Dani tate iz Rakovice, kao sećanje na Miličkovićevu tiraniju.


- Kad se setim kako se trudio sa bakama u Krsni, kopanju rupa u Kovačevcu, fotografijama sa našim naprednjacima, punih ljubavi i srdačnih osmeha, ne može, a da mi ne bude žao ovog čoveka. Bili su skladna porodica, tata iz Rakovice, sa 7.000 dece iz Mladenovca. Ako ništa više ne možemo da učinimo za ovog čoveka, onda bar da mu damo titulu počasnog predsednika opštine i počasnog doktora nauka na selterskom univerzitetu. Mogli bi da ustanovimo i jedan praznik na primer "Dani tate iz Rakovice" kao podrška očevima koji žele da naprave nešto od svoje (neuspešne) dece - napisao je jedan od članova grupe Mladenovac danas.

- Inače, ime Miličkovića se pominjalo a aferama rekonstrukcije Doma zdravlja od milion i po evra, privatizacije Drapšina i za nestale robne rezerve u Makovici, kao i za mnoge druge u poslednjih 6 godina - tvrdi izvor Direktno.rs.

Podsetimo, Milosav Miličković prvi čovek rakovičkih naprednjaka, kao i potpredsednik beogradskog SNS, smenjen je juče u odborima naprednjaka Rakovice i Mladenovca. Miličković neće više biti poverenik SNS-a za ove opštine, a njegova politička smena došla je neposredno nakon što je u Rakovici, ali i odborima širom Srbije izglasano nepoverenje njegovog nadređenog i predsednika beogradskog odbora SNS Nebojše Stefanovića.

Inače, Miličković je osnivač Srpske napredne stranke, član predsedništva, član Glavnog odbora i, sada već nekadašnji, potpredsednik beoradskog odbora. Od osnivanja stranke 2008. godine prеdsеdnik jе Opštinskog odbora SNS u Rakovici. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati