Beograd

Direktno.rs

01. 12. 2020. 06:00 37

"ĐILAS, ĐILAS..." Šta ste preduzeli protiv korone? (VIDEO)

Na pitanje novinarke šta tačno grad Beograd preduzima povodom činjenice da je najveće žarište koronavirusa u Evropi, SNS odbornik Aleksandar Mirković imao je veoma unikatan odgovor - Đilas.

Pošto nije znao da odgovori na konkretno pitanje šta je gradska vlast tačno preduzela povodom epidemiološke situacije u Beogradu, Mirković je opleo po lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu.

- Vi možete biti nezadovoljni mojim odgovorom, ali ja vam odgovaram za razliku od Dragana Đilasa koji vaše kolege naziva botovima, vređa ih, izbacuje ih sa konferencija - rekao je odbornik Marković.

Nakon što je novinarka konstatovala da ga nije pitala o Draganu Đilasu nego o bitnoj temi kovid19, odbornik SNS-a je, sve vreme joj upadajući reč, nastavio istim tempom.

- Za razliku od Dragana Đilasa, ja vam neću odgovoriti sa "zini da ti kažem", neću vas nazvati botom, niti ću vam reći da niste dobrodošli na našim konferencijama. Ako ne vidite koje je mere grad preduzimao i odgovornost koju gradska vlast ima, rezultate koje je postigla u ovoj borbi, ja mogu da pomislim samo da ste vi zlonamerni - istakao je Mirković.

Nakon poslednjeg pokušaja novinarke da dobije odgovor na svoje pitanje, usledio je još jedan "Đilas je za sve kriv odgovor".

- Ne mislim da smo bilo koju meru preduzeli kasno i žao mi je samo što naknadna pamet Dragana Đilasa, koji je prvo pozivao da se mere ne poštuju, pa sada naknadno želi da se mere pooštre jeste samo nastavak ovoga što vi danas radite - zaključio je odbornik.

Originalno, nema šta...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati