Beograd

Direktno.rs

15. 10. 2020. 13:21 6

"SNS briše iz istorije Beograda SC na Vračaru"

"Opština Vračar nas je obavestila da je poklonila Sportski centar Vračar i ponosno saopštila da joj je 'drago što je rukovodstvo Grada odlučilo da naš 'vračarski sportski biser' spasi i uvrsti vremenom u red najmodernijih sportskih objekata u Beogradu'. Naravno obećanje nije ispunjeno. Umesto ulaganja u postojeći objekat, Skupština Opštine Vračar mesecima posle nejasnog poklona objavljuje investiciju od preko 4,5 miliona evra u novi sportski kompleks u Južnom bulevaru sa željom da izmeste sportski centar iz srca Vračara", navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

- Nikome nije jasno kakvu novu brilijantnu ideju napredna vlast ima sa postojećim sportskim centrom, posle rušenja kulturom zaštićenih objekata u Resavskoj; ideje za rušenje Prirodnjačkog muzeja, ništa nije isključeno radi brisanja beogradske istorije i duše našeg grada. To je onaj Sportski centar na kome su Vračarci naučili da plivaju, učili se odbojci, košarci, tenisu, gde su organizovane rekreacije, gde su odrastali i planirali da njihova deca odrastu i koji je karakterističan, jer ima mali bazen smešten u podrumu gde rade specijalizovani treneri sa decom koja imaju probleme iz autističnog spektra - ističu iz SSP.

Stoga je Stranka slobode i pravde postavila pitanje režimu.

- SSP Vračar postavlja pitanje Gradskoj upravi i Opštini Vračar da li zaista želite da rušite Sportski Centar Vračar - sada SC "Mirko Sandić"? Da li ćete zaista da prodate i tu parcelu u centru Vračara za izgradnju stambenog poslovnog prostora? Zašto ne uložite u postojeći objekat, a na parceli u Južnom bulevaru ne napravite mali zeleni urbani džep sa podzemnom garažom? Vračarci su bojkotom od preko 67% jasno dali do znanja SNS upravi GO Vračar da je ne prihvataju. Vračar je raširio ruke za sve, na nama je da ga zaštitimo i ne dozvolimo njegovo ruiniranje, a u korist bogaćenja napredne elite - navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati