Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

12. 09. 2020. 07:40 9

Predsednik opštine Vračar prima šest plata!

Novo-stari predsednik opštine Vračar Milan Nedeljković svakog meseca prima ukupno šest plata, što zbirno iznosi oko 308.000 dinara, jasno pokazuju podaci sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije.

Nedeljković je u četvrtak ponovo izabran za predsednika opštine, a to je za sobom povuklo i pitanje da li se ovaj funkcioner SNS nalazi u sukobu interesa.

Predsednik opštine Vračar, naime, pored ove funkcije radi i kao redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, zaposlen je u Kliničkom centru Srbije kao načelnik odeljenja, član je Komisije za lekove i medicinska sredstva i Upravnog odbora Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica”, a dobija i mesečnu apanažu kao rukovodilac projekta na Medicinskom fakultetu. Ovi podaci se lako mogu proveriti na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, kojoj političari moraju da podnose izveštaje o imovini i primanjima.

Na prvi pogled gotovo je nemoguće pohvatati gde je sve ovaj čovek zaposlen i na koliko mesta prima platu. Da ne govorimo o tome kako uspeva da podjednako kvalitetno istovremeno obavlja šest poslova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati