Beograd

Direktno.rs

02. 08. 2020. 13:34 5

Mitrović: Tandem Vesić - Vučić prodaje Beograd!

Prodali su PKB Arapima za smešan iznos, prodali su strancima preradu otpada tako mi njima plaćamo 1.2 milijardu, prodaju Beograđanku koja je jedan od simbola Beograda.. Sad je red došao i na Sava Centar. Postavlja se pitanje šta će Beogradu ostati kada SNS vlast oličena u liku formalnog zamenika, a suštinskog gradonačelnika Gorana Vesića napokon ode sa vlasti - kaže Peđa Mitrović, zamenik predsednika odborničke grupe Saveza za Srbiju i član Predsedništva Stranke slobode i pravde.

- Da bude još gore po Beograđane, ova gradska vlast još i rasipa budžetska sredstva: od luksuznih džipova za nadzor parkinga, do usluga prevođenja za gradsku upravu - troškovi nabavke roba i usluga su sa 130 miliona evra 2012. godine povećani na 500 miliona u 2020. godini!

- Zato gospodo, prekinite da rasprodajete najvredniju gradsku imovinu, već smanjite troškove na nivo iz 2012. godine i uštedećete 370 miliona evra, što je kao 18 Beograđanki. Samo to će, uz vaš odlazak naravno, biti dovoljno da grad normalno funkcioniše - stoji u saopštenju Mitrovića. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati