I Beograđanku poslali na doboš! | Beograd | Direktno

Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Beograd

[ Izvor: Mediji ]

15. 07. 2020. 18:37 3

I Beograđanku poslali na doboš!

Na osnovu Rešenja gradonačelnika Beograda donetih 26. juna i 7. jula, Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem nepokretnosti na kojima je nosilac prava javne svojine Grad Beograd oglasila je postupak otuđenja dela poslovne zgrade "Palata Beograd".

Ukupna početna cena navedene nepokretnosti iznosi 20.654.175,15 evra, a iznos depozita je 2.065.417,52 EUR-a u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Razgledanje nepokretnosti je svakog radnog dana od 16. do 29. jula 2020. godine u periodu od 12 do 15 časova, uz obaveznu prethodnu najavu.

Kako se navodi u tenderu, pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju sva fizička i pravna lica, u skladu sa zakonom, koja do 29. jula 2020. godine dostave potpune prijave.

Postupak javnog nadmetanja sprovodi Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem nepokretnosti.

Postupak javnog nadmetanja sprovešće se i u slučaju da pristigne najmanje jedna blagovremena i potpuna prijava, na osnovu koje se podnosilac registruje i proglašava kupcem, ako početnu cenu po kojoj se nepokretnost otuđuje prihvati kao kupoprodajnu cenu nepokretnosti, s tim da ukoliko ne prihvati kupoprodajnu cenu gubi pravo na vraćanje depozita.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem biće zaključen u roku od 15 dana od dana donošenja odluke da se nepokretnost otuđi najpovoljnijem ponuđaču, a rok za plaćanje cene je 15 dana od dana potpisivnaja ugovora.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Šnit za novu Vladu

Zoran Živković [30.09.2020.]


Video dana

Čak i ajkule vole da maze

Anketa

Ko će biti novi premijer Srbije?

Rezultati