Beograd

[ Izvor: Mediji ]

15. 07. 2020. 18:37 3

I Beograđanku poslali na doboš!

Na osnovu Rešenja gradonačelnika Beograda donetih 26. juna i 7. jula, Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem nepokretnosti na kojima je nosilac prava javne svojine Grad Beograd oglasila je postupak otuđenja dela poslovne zgrade "Palata Beograd".

Ukupna početna cena navedene nepokretnosti iznosi 20.654.175,15 evra, a iznos depozita je 2.065.417,52 EUR-a u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Razgledanje nepokretnosti je svakog radnog dana od 16. do 29. jula 2020. godine u periodu od 12 do 15 časova, uz obaveznu prethodnu najavu.

Kako se navodi u tenderu, pravo učešća u postupku javnog nadmetanja imaju sva fizička i pravna lica, u skladu sa zakonom, koja do 29. jula 2020. godine dostave potpune prijave.

Postupak javnog nadmetanja sprovodi Komisija za sprovođenje postupka otuđenja javnim nadmetanjem nepokretnosti.

Postupak javnog nadmetanja sprovešće se i u slučaju da pristigne najmanje jedna blagovremena i potpuna prijava, na osnovu koje se podnosilac registruje i proglašava kupcem, ako početnu cenu po kojoj se nepokretnost otuđuje prihvati kao kupoprodajnu cenu nepokretnosti, s tim da ukoliko ne prihvati kupoprodajnu cenu gubi pravo na vraćanje depozita.

Ugovor sa najpovoljnijim ponuđačem biće zaključen u roku od 15 dana od dana donošenja odluke da se nepokretnost otuđi najpovoljnijem ponuđaču, a rok za plaćanje cene je 15 dana od dana potpisivnaja ugovora.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati