Beograd

M. Z.

11. 07. 2020. 18:10 3

"Samo pomračeni um može da optuži vladiku za ubistvo"

"Samo osoba pomračenog uma može da optuži vladiku Grigorija za pokušaj ubistva i da ga konstantno vređa i klebeta već mesecima. Vladiko, praštaj što ovaj čovek još sedi u Starom dvoru", poručio je Nikola Jovanović zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću na Tviteru.

Jovanović je oštro reagovao na društvenim mrežama nakon što je Goran Vesić otišao toliko daleko da je na Fejsbuku optužio vladiku Grigorija da je ubica! Ova njegova opružba je došla nakon izjave vladike dizeldorfskog i cele Nemačke: Da sam ja organizator protesta u Beogradu, Goran Vesić ne bi mogao da daje izjave".

Ove reči je Vesić protumačio kao poziv na njegovo ubistvo, pa je tako optužio vladiku, nakon čega je Grigorije pokrenuo tužbu protiv zamenika gradonačelnika Beograda.

A nakon Vesićeve otpužbe se reakcije nižu, pa je tako poruku na papiru drugom čoveku Beograda uputio Nikola Jovanović.

- Samo osoba pomračenog uma može da optuži vladiku Grigorija za pokušaj ubistva i da ga konstantno vređa i kleveta već mesecima. Ovaj čovek nas samo bruka i nikako ne sme da predstavlja Beograđane. Vladiko, praštaj što ovaj čovek još sedi u Starom dvoru - napisao je Jovanović na Tviteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati