Beograd

Direktno.rs

01. 07. 2020. 13:11 1

Privatno obezbeđenje čuva parkić na Banovom brdu

Nekoliko pripadnika privatnog obezbeđenja "Atlas Security" jutros je ogradilo parkić na Banovom brdu, koji stanovnici ovog kraja već duže vreme pokušavaju da sačuvaju.

- Dok nas zamajavaju intervjuom sa Vučićem, šefom državne mafije, silno privatno obezbeđenje se rasporedilo ispred parkića na Banovom brdu - napisalo je Udruženje Ne davimo Beograd.

"Uzbuna! "Atlas Security upao u parkić! Koristi se bager javnog preduzeća", napisali su članovi Inicijative "Sačuvajmo naš parkić".

- Prekršen je dogovor koji smo imali sa predsednikom opštine Čukarice, Srđanom Kolarićem i gradonačelnikom Beograda Zoranom Radojičićem da neće biti nasilnog upada u parkić. Trenutno imamo požar i upad bez građevinske table i građevinske mašine. Večeras u 19 sati miran protest za odbranu parka - rekao je Savo Manojlović, predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati