Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2020. 14:06 1

Ponovo radi bazen na Tašmajdanu

Zatvoreni bazen Sportsko-rekreativnog centra Tašmajdan ponovo je otvoren za posetioce i radi u skladu sa preporukama Gradskog zavoda za javno zdravlje.

Iz ovog sportskog centra kažu da je u toku i rekonstrukcija bazena na otvorenom, dok bi letnja kupališna sezona trebalo da počne krajem juna ili početkom jula.

- Od ulaska u prostorije i hol nosi se maska, ovde unutra na bazenu nije obavezno nošenje maske. Posetioce očekuju dve dezo barijere - jedna kod samih vrata, druga kad se prođe blagajna i treća dezo barijera kada se već presvuku u garderobi prolaze kroz dezo barijeru. Preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje je da se održava fizička distanca od minimum dva metra. Mi smo u tom smislu ograničili broj ljudi na 80 u jednom trenutku. Tu je naša spasilačka služba, tu su naši zaposleni, a prilikom dolaska meri se i temperatura. Ukoliko je ona veća od 37 stepeni, zamolimo da se ta osoba uputi u dom zdravlja na dalje provere - kaže Ivan Aksentijević iz SRC Tašmajdan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati