Život

[ Izvor: Mediji ]

28. 05. 2024. 13:21 20

Jurić: Živim za momenat kada ćemo saznati istinu o Danki

Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu, izjavio je da se nada da će telo Danke Ilić, koja je pre tri meseca nestala u okolini Bora, biti nađeno. Kako kaže, dok se to ne dogodi, niko neće imati mira.

Međunarodni dan nestale dece upravo je bio posvećen maloj Danki Ilić, a kako kaže Igor Jurić, devojčica je centralna figura događaja, jer i dalje nema rešenja njenog slučaja i odgovora gde je telo.

- Danka je, nažalost, centralna figura i samim tim što još nemamo rešenje te misterije, jednostavno želimo da na neki način da se sa potragom ne stane i ono što mi možemo da radimo je upravo da apelujemo na javnost i da ukazujemo da, ukoliko postoji bilo kakva vest, informacija, da se to dostavi policiji i da napokon saznamo pravu istinu - kaže Jurić za Prva TV.

Pronalazak tela male Danke Ilić (2) odagnao bi sve sumnje, spekulacije i teorije zavere koje se provlače kroz javnost, ističe Jurić.

- Mnogo je vremena prošlo i ključni zadatak bi bio pronalazak tela. To bi mnogo toga odagnalo i sve te sumnje, i sve te spekulacije, i sve te teorije zavere koje se sada prepliću u javnosti bi se izgubile kada bi se telo pronašlo. Zbog toga se ja konstantno nadam i živim za momenat kada ćemo saznati, ako ništa drugo, bar pravu istinu. Jer ni sama porodica, posebno devojčica, neće naći svoj mir dok se njeno telo ne pronađe - kaže Jurić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 20

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati