Život

Direktno.rs

27. 11. 2023. 10:30 36

Nijedan roditelj UBIJENE dece nije primljen u Školski odbor "Ribnikara"

U Školski odbor Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj je 3. maja učenik Kosta K. izvršio masakr, života lišio 10 osoba i ranio još šest, nije primljen nijedan roditelj stradale dece.

Kako pišu beogradski mediji, otac ubijene devojčice iz "Ribnikara" je dobio 10 tajnih glasova, dok 27 članova Saveta nije glasalo za njega.

Neverovatnim potezom roditelja u nekada uglednoj beogradskoj školi šokirana je i Bojana Nedeljković, majka deteta koji ide u osmi razred u ovoj školi, a čiji post sa Fejsbuka prenosimo u celosti.

- Bio jedan Savet roditelja. Bila jedna mrtva streljana deca. Bila jedna škola. Bili jedni ljudi koji su tu streljanu decu izgubili. Neka streljana deca su imala braću i sestre. Bilo je tu 10 sahrana. Pa je bilo i 10 pomena. Pa su bili rođendani. Oni koji bi bili stvarni rodjendani da deca nisu streljana u školi. U onoj istoj školi u kojoj postoji onaj isti jedan Savet roditelja.

Mrtva deca se svojim porodicama ne vraćaju. Ništa više nije isto. Samo je Savet roditelji isti. I poslednja šansa za razum je data tom Savetu sinoć kada su zamoljeni da samo jedan član, jedan jedini jebeni član bude predstavnik roditelja kojima se ona mrtva deca sa početka ovog posta ne vraćaju kući i nikada neće. Ona deca što su ih sahranili.

Samo jedan član da budu ti ljudi. Da ih prigrlimo kao zajednica. Da pokažemo da smo tu i nisu odbačeni, jer su im deca mrtva. I taj jedan Savet roditelja u toj jednoj školi na brdovitom Balkanu je glasao protiv toga - napisala je Bojana Nedeljković, majka deteta 8. razreda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 36

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati