Život

S. M.

06. 07. 2021. 13:57 0

Nišlijke zablistale na takmičenju, iako nemaju roler stazu

Na nedavno održanom istočno-evropskom KUP u brzini vožnje rolera za decu, niške devojčice su ostvarile neverovatan uspeh. Njih tri osvojile su tri medalje u konkurenciji od 150 takmičara iz deset zemalja. Takmičenje je održano u Mađarskoj, a Lola Ignjatović je u uzrastu juniorki osvojila zlato, Nina Stojanović u profi kategoriji se okitila srebrom, dok je Marta Branković u kategoriji devojčica od 9 i 10 godina osvojila bronzu.

Martina starija sestra Mitra osvojila je sedmo mesto u najbrojnijoj kategoriji, a svoj debitanstki nastup zabeležila je i sedmogodišnja Tara Todorović. Sve devojčice su članice Roler kluba "Ekstrem".


- Zadovoljni smo rezultatima i oni su potvrda dobrog i kvalitetnog rada na treninzima, ali da bi se oni unapredili i da bi ova deca mogla da zadrže korak sa takmičarima iz drugih zemalja neophodna je izgradnja jedne ovakve roler staze i u Srbiji, inače nećemo napredovati u ovom sportu - kažu u Roler klubu "Extreme".

Oni su se u više navrata obraćali Gradu Nišu i tražili poomoć oko izgradnje staze, ali uzalud, ova vlast je gluva za njihove apele. Ipak, to nije pokolebalo klub i devojčice da vredno treniraju i ostvare uspeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati