Život

Direktno.rs

04. 05. 2021. 08:07 11

Tijana bi napunila 22 godine: "Neću da plačem, radujem se susretu jednog dana"

Igor Jurić danas se na svom Fejsbuk profilu obratio potresnim rečima povodom dana rođenja svoje ćerke Tijane. U dve rečenice kratko je rekao da ne zna kakve bi izbore pravila, ali da je siguran da bi ostala topla duša, te da neće plakati.

- Danas puniš 22 godine. Nikada nećemo znati gde bi bila, koji bi fakultet pohađala, ali znam samo jedno, ostala bi ona dobra, topla duša koja bi bila tu za svakog, da mu priđe, pomogne, zagrli ga i nađe lepu reč kada je ona najpotrebnija - poručio je Igor Jurić, a onda i zaključio:

- Neću da plačem, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana, a onda ćemo rođendane opet slaviti zajedno - napisao je Jurić.

Tijana Jurić rodila se 4. maja, u vreme kada su NATO bombe obasipale našu zemlju. Uprkos tome njen život je bio ispunjem muzikom. Svirala je violončelo i pevala etno-pesme. Danas bi napunila 22 godine, da u noći između 25. i 26. jula 2014, kada je imala tek 15, nije oteta nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Dragan Đurić je za ubistvo Tijane Jurić osuđen na 40 godina zatvora u prošlogodišnjem sudskom postupku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati