Život

Direktno.rs

29. 12. 2020. 18:34 4

Piloti iz CG ugasili račun i uplatili pare za lečenje dece!

Linijski piloti Montenegro erlajnza, koji su danas ugasili svoj račun na kojem je bilo 11.500 evra, uplatili su taj novac Fondaciji "Budi human" za lečenje dece.

- Sindikalna organizacija linijskih pilota Montenegro erlajnza ugasila je danas svoj račun, a iznos koji je bio na računu, 11.500 evra, uplatili su na žiro račun Fondacije "Budi human", namenjen lečenju dece - napisao je novinar Petar Vojinović.

Inače, ovaj postupak, kojim su linijski piloti Montenegro erlajnsa pokazali koliko srce imaju, nije jedini postupak radnika nekadašnjeg avioprevoznika o kojem se dosta pričalo.

Pilot aviona, o kojem bruje mediji jer je na letu do Beograda do Podgorice "iscrtao" srce, Nikola Pavlićević otkrio je za Direktno.rs odakle umesto uobičajene rute na nebu simbol ljubavi, na poslednjem letu ove kompanije.

- Naš jutrošnji brifing bio je oproštajan, veoma tužan i emotivan. Razmišljali smo kako da obeležimo poslednji let. Puno je uspomena, divnih sećanja i za nas je ovo bio poseban dan. Nismo želeli da se sve završi na uobičajen način, već da ostavimo neki trag i trajno, simbolično, sećanje na kompaniju koja je održavala međunarodne letove širom Evrope - rekao je Pavlićević za Direktno.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati