Život

Direktno.rs

20. 11. 2020. 22:36 1

Kovačević prodaje rakiju za lečenje dece, cena sad 4.000 evra

Naš poznati dramaturg Siniša Kovačević juče je objavio na Tviter nalogu da prodaje rakiju koju je pravio, kako bi ubrzao prikljupljanje pomoći za lečenje bolesne dece - Anike, Olivera i Minje. On je 130 flaša rakije procenio na 3.000 evra, a za samo 24 sata licitacije, ta cena je uvećana za 1.000 evra!

Kada je Kovačević objavio da prodaje rakiju za lečenje bolesne dece, prvi se javio Ivan Ivanović, koji je bio spreman da plati tu cifru. I to je samo pokrenulo i druge korisnike Tvitera da se aktiviraju i uđu u trku za rakiju, a sve zarad krajnje humanog cilja.

- Dragi prijatelji, evo malog rezimea naše aukcije: Prvi se javio g. Ivan Ivanović sa ponudom od 3.000 evra. Potom dve dame koje su želele da ostanu anonimne sa 3.100 i 3.200 evra. Na koncu je g. Šipka ponudio 3.300. Bilo bi lepo da se ovde ne završi. Idemo. Za Olivera, Minju i Aniku - tvitovao je Siniša Kovačević.

Baš kao i prošlog puta, Ivan Ivanović se opet prvi javio i podigao cenu ove rakije na 3.400 evra. Voditelj i Aleksandar Šipka su se zatim smenjivali u ponudama, da bi Šipka poslao ponudu od 3.800 evra.

No, ni tu nije bio kraj, već je Siniša Kovačević na Tviteru dobio i ponudu od 4.000 evra, dakle za 1.000 veću od početne.

- Trenutno važeću ponudu poslao je g. Nenad Raković i ona iznosi 4.000 evra. Bravo - naveo je Kovačević.

Aukcija će trajati do sutra, a pobediće onaj koji bude ponudio sumu veću od 4000 evra koja će pomoći Aniki, Oliveru i Minji.

Podsetimo, ova deca boluju od spinalne mišićne atrofije, odnosno SMA tip 1. Lečenje ove bolesti moguće je jedino u inostranstvu i jako je skupo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati