Život

[ Izvor: gminfo.rs ]

19. 11. 2020. 13:12 1

Miloš i Biljana prodali kuću za Aniku, kupac iz Amerike

Miloš Mijailović i njegova sestra Biljana Dragićević prodali su kuću u centru Rudnika Spasoju Cvijetinoviću iz BIH, koji živi i radi u Americi, kako bi pomogli u prikupljanju novca za lečenje dvogodišnje Anike Manić.

Početna cena za kuću od oko 90 kvadrata, koja se nalazi neposredno pored glavnog puta na Rudniku, sagrađena krajem šezdestih godina i nasleđena od pokojnog dede Miodraga, bila je 4.000 evra. Posle sedam dana licitiranja, kuća je sinoć prodata za cenu od 8.000 dolara, a kupac je iz Minesote, piše gminfo.rs.

- Licitacija je završena sinoć u 20 sati, a najveća ponuđena suma je 8.000 dolara od gospodina Spasoja Cvijetinovića iz Amerike. Novac je sinoć u 20:30h uplaćen na račun male Anike, što se može i proveriti na sajtu. Novi vlasnik kuće ima nameru da je renovira. Njemu je najbitinje da se novac prikupi i da se ona izleči, a nakon toga on će uraditi kako je i u početku rekao, ali najbitnije je za sada da ona ozdravi - kaže nam Miloš Mijailović.

Ovaj humani momak tu nije stao, pre par dana za Anikin život oglasio je na prodaju svoj dragoceni bajkerski prsluk.

- Do sada, što se tiče prsluka, nisam dobijao novčane ponude, ali sam dobio bezbroj poziva. Na svom facebook profilu sam napisao da ukoliko neko želi da ostavi komentar da to budu skrinšotovane fotografije poslate poruke 858 na 3030. I zaista dosta ljudi je na taj način poslalo poruke. Inače bilo je i poziva i molbi da ne prodajem prsluk jer će bajkeri slati poruke, i tako je i bilo. Za oko 12 sati poslato je oko 2000 poruka od bajekra iz Srbije - kaže Miloš i dodaje da je sinoć ponovo svoj prsluk stavio na licitaciju sa početnom cenom od 3.000 evra i moći će da se licitira sve do isteka roka prikupljanja novca za malu Aniku. 

Podsećamo, Anika Manić iz  Gornjeg Milanovca boluje od spinalne muskulatorne atrofije i na žalost, njeno stanje se pogoršava sve više kako vreme odmiče. Disanje i gutanje su sve slabiji, a u životu je održavaju aparati.

Anikina porodica mesecima apeluju na građane Srbije da se uključe u prikupljanje novca potrebnog za njeno lečenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati