Život

Direktno.rs

14. 10. 2020. 14:07 5

POTRESNO "Kupila sam kaput prvi put u životu"

Danas sam prvi put u životu kupila kaput. Kaput koji nisam nasledila, kupila u second handu ili na pijaci polovne garderobe. I to me je jako usrećilo, ovo mi je želja iz osnovne škole - podelila je svoju radost jedna tviterašica i izazvala salvu emocija.

- I jako sam ponosna na sebe jer sam dovoljno "porasla" da mogu sama da izaberem svoj kaput i da ga kupim svojim parama. Ovo nije priča o tome kako treba da budete srećni sa tim što imate, već da ne pristajete na ništa manje od onoga što želite. Da se borite za sebe i svoje voljene. Znajte da sada negde u Srbiji neka devojčica u tišini sanja o toplim čizmicama i kaputu u kojoj joj neće biti hladno. I ona nije sama, tuguju i njeni roditelji jer daju sve od sebe, međutim, nema se. Borim se za svaku od tih devojčica, da imaju bezbrižan život - rekla je ona i dodala da tu spada i odsustvo nasilja i razmišljanje da li će imati šta da obuče ako padne sneg.

 

Kako kaže ova devojka, oduvek je volela sneg, ali ga se i plašila jer on uvek sa sobom nosi hladnoću i mokre noge.

- Međutim, to me je naučilo da osetim i sneg i kišu, da plešem i da hodam bosa po kiši. Borim se i za jednu ženu pre svega, moju mamu. Oduvek sam pričala da ću je jednog dana odvesti u neki supermarket, uzeti kolica i njeno će biti samo da trpa šta želi bez da gleda u cenu. Celog života je gledam kako gleda cene i kombinuje razne recepte da bi napravila ručak za što manje para - dodala je.

A onda se prisetila koliko su se ona i njen brat najeli soje umesto mesa.

- Fun fact: u našoj kući smo čokolade i slatkiše jeli tek kada im istekne rok, do tada se čuvaju za goste. Borite se ne da preživite već da živite, budite srećni jer neko nema ni taj kaput i te čizmice - navela je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati