Život

Direktno.rs

10. 06. 2020. 11:40 9

PISMO JEDNOG OCA: A za čiju decu, Aleksandre?

"Za našu decu" za našu decu, ovo je moram priznati jedan od najboljih izbornih slogana. Zamislite sve te penzionere koji se busaju u grudi govoreći "u moje vreme..." i "deco, šta vi znate, valjda ja znam kako treba". Zamislite njihov ego kako raste kad se osete bitnim. A, pita li iko od njih svoje dete šta ono misli", piše u tekstu koji nam je poslao otac dvoje dece iz Beograda.

"Da li je iko od njih spreman da proguta ponos i posluša svog sina ili ćerku, da čuje njihov vapaj. Šta na ovaj slogan kaže Milovan Milivojević, kome je u fabrici u Lučanima dete poginulo zbog nemara vlasti, ili je l' neko pita Aleksandra Obradovića, uzbunjivača iz "Krušika", koji je bez posla zbog oca ministra policije, šta on misli o ovom sloganu, ili, pak, novinara Milana Jovanovića, kome je kuću spalio predsednik opštine, ili roditelje Andree Bojanić, možda, šta oni misle?

Šta roditelji misle o proizvodnji droge u poljoprivrednom dobru "Jovanjica" ili šta o ovom sloganu misle deca ubijene žene na naplatnoj rampi u Doljevcu ili deca pilota Omera Mehića ili deca Olivera Ivanovića? Za našu decu - pravo u centar! 

I ne mogu da se ne osvrnem i pohvalim predsednika koji je pokazao koliko mu je stalo do naše dece, pa je skoro i zaplakao na konferenciji za medije zbog ubistva mladića Aleksandra Stankovića zvanog Sale mutavi, osuđenog narko dilera. Zaplakao, jer voli našu decu!

I samo on zna koliko je teško zadužiti našu decu da bi pred izbore podelio 100 evra, ne zato što kupuje glasove, nego jer želi da roditelji kupe nešto svojoj deci. Nemojte misliti da sam protiv vlasti, nisam, čak se i solidarišem sa njima, pa i ja imam decu.

I zato podržavam ovaj slogan "Za našu decu", i za malu Martu koja je izbačena iz vrtića jer njen otac lajkuje postove opozicije, i za svu drugu našu decu, a ne samo za odabranu.

Bravo, Aleksandre, bravo za slogan "Za našu decu". Baš zbog njih i bojkotujem tvoje nameštene izbore!"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati