Život

Direktno.rs

18. 03. 2020. 14:30 2

HEROJ DANA Porodila ženu u automobilu ispred porodilišta

Danijela Stanković Zdravković, medicinski radnik KBC Zvezdara je heroj dana! Ona je danas, ispred porodilišta ove bolnice u automobilu porodila jednu ženu, i zahvaljujući njoj, na svet je došao još jedan novi život.

Da porođaj često ne bira ni mesto ni vreme, pokazao je današnji primer ispred KBC Zvezdara. Međutim, da sve prođe uspešno i da na svet dođe još jedna zdrava i prava beba, pobrinula se Danijela Stanković Zdravković. 

 Ovaj trenutak, koji je neko zabeležio kamerom, podelio je na Tviteru voditelj Ivan Ivanović, koji je imao emotivnu poruku za sve.

 - Malo sam zaplakao, možda ćete i vi. Život je čudo. Čudo su i naši zdravstveni radnici. Porođaj u kolima ispred zvezdarske bolnice, danas. Čestitam svima. I porodici i medicinarima. Popiću sad jednu, nek nije zdravo Čuvajmo se ljudi #ostanikodkuće, osim ako se porađate - napisao je Ivanović. 

Voditelj je pored videa podelio i fotografiju Danijele Stanković Zdravković, za koju je rekao da je heroj dana, što ova žena, pored medicinskih radnika, zaista i jeste.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati