Život

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

02. 03. 2020. 20:03 0

O Heleni smo čuli najstrašnije i NAJDIVNIJE vesti

Riđokosa devojčica Helena Gavran koja nas je očarala svojim osmehom i ujedinila da joj pomognemo u borbi protiv tumora na mozgu, od danas je zvanično ponovo potpuno zdrava.

Prelepu vest redakciji portala Telegraf.rs javila je njena tetka Jelena Isakov, koja je navela da je Helena završila sa lečenjem.

- Htela sam da vam javim da je Helena danas imala dan D, razgovor sa svojom glavnom doktorkom koja je rekla da je sve dobro, da je sve u redu. Rekla je: "Ponašajte se kao da ovo nikad nije bilo" - rekla je ushićeno Helenina tetka za portal Telegraf.rs.

Navela je i da će devojčica konačno da se vrati kući za 7 do 10 dana, dok joj još malo ne ojača imunitet.

- Završila je sa lečenjem. Doći će kući kada ojača i kada joj krvna slika bude dobra. Možda će i kontrole moći da obavlja u Srbiji, kako je rekla njena doktorka - priča Jelena.

Kako sadašnji rezultati pokazuju, izgleda kao da u njenom organizmu nikada i nije bilo bolesti.

- Svi smo čekali današnji dan kada su završene sve pretrage. Treba još da joj izvade centralni venski kateter i braumile i da joj daju istoriju bolesti. Poslednje terapije je teško podnosila ali je i to izgurala - rekla je presrećna Jelena.

Heleni je, podsetimo, u avgustu prošle godine dijagnostifikovan hidrocefalus, a onda i tumor na malom mozgu. Hitno je operisana, tumor je odstranjen, ali nadu za njen dalji oporavak, budući da je tumor maligni, pružilo je lečenje u inostranstvu.

Bila je vesela i zdrava riđokosa devojčica, sve dok nije počela da povraća, biva pospana, razdražljiva i ljuta. Mislilo se da je samo ljubomorna jer je na svet došla njena najmlađa sestra, treća ćerkica u porodici.

Oktobra prošle godine došla u Pariz na lečenje u institutu Gustav Rusi. Za njeno lečenje je prikupljeno 546.000€ koji su donirali dobri ljudi iz Srbije, Republike Srpske i inostranstva.

Hrabra devojčica nijednog trena nije klonula duhom, a početkom januara objavljen je i video kako u Parizu, dok joj je priključena infuzija, igra sa mamom uz "Mile voli disko".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati