Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

16. 05. 2022. 09:10 0

Džejn Fonda posle ŠEST DECENIJA na naslovnici "Glamura"

Legendarna glumica Džejn Fonda nalazi se na naslovnoj strani majskog izdanja magazina "Glamur", ponovo, posle 63 godina. Naslovna strana "Glamura" objedinjuje novu fotografiju Džejn Fonde i naslovnu stranu iz 1959. godine. Za ovo posebno fotografisanje čuvena svetska glumica obukla je vintidž haljinu modne kuće "Guči".

Kažu da postoji pravo vreme za sve pa je tako i ova povratna naslovna strana došla u pravom momentu - kada je Džejn u najboljim godinama. A ima ih 84!

Na prvoj fotografiji iz 1959. godine Džejn ima 22 godine, bila je na početku blistave karijere i već na početku glumačkog puta osvojila Oskar i to dva puta: 1971. za ulogu u "Detektivu Klutu" i 1978. za rolu u "Povratku ratnika".

Fonda je umela da pravi duge pauze u karijeri pa je tako 1990. napustila glumu i vratila joj se tek 2005. u komediji "Za sve je kriva svekrva" u kojoj je igrala uz Dženifer Lopez, još jednu slavnu ličnost i moćnu ženu iz svetskog šou-biznisa koja ruši predrasude o godinama i ženskoj lepoti.

Bez obzira na pauzu ne samo da nije zaboravljena, već je glumica sve vreme na listama omiljenih i najuticajnijih glumica.

Uticaj ima ne samo u glumi već i na polju lepote. Pre više decenija pokrenula je seriju vežbi, globalno popularnih, a pre nekoliko godina snimila je novu seriju treninga.

Životne lekcije Džejn Fonde

Prisetimo se i važnih životnih saveta čuvene glumice.

"Kada je trebalo da napunim 60 godina, shvatila sam da se približavam svom trećem, završnom činu, i da nije u pitanju "generalna proba", rekla je Džejn Fonda u intervjuu sa piscem i glumicom Jarom Šahidi.

Oskarovka koja će u decembru napuniti 85 godina, poručila je tom prilikom: "Ono što sam sa sigurnošću znala je da ne želim da završim život sa mnogo kajanja. Shvatila sam koliko je važno da kroz život idemo sa ciljevima".

Džejn Fonda je jedna od najznačajnijih američkih i svetskih glumica. Uz to, ona je književnica, aktivistkinja i bivši model.

Naslovne strane nisu izuzetak kada je u pitanju Džejn koja je više puta krasila naslovnu stranu "Voga", i u mladosti i u zrelijim godinama. Naslovnica "Glamura" je svakako posebna i o njoj će se dugo pričati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati