Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

17. 06. 2023. 21:38 25

Informer vređa: Ljudi sa protesta za Kurtija i protiv Srba sa KiM

Prorežimski tabloid Informer ne propušta priliku da degradira protest "Srbija protiv nasilja" i izvređa građane koji šetaju protiv vlasti, a ove subote dosetio se da igra na "sigurnu kartu", pa je tako objavljen tekst u kom se navodi da "protest ide na ruku kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju, a protiv interesa Srba na Kosovu i Metohiji".

Ova sramotna poređenja dolaze u trenutku kada se građani na KiM suočavaju sa još jednom bezbednosnom krizom u nizu, a u gradovima širom Srbije traju protesti protiv nasilja.

Informer je ovaj tekst objavio inspirisan pitanjem novinara N1 Petra Gajića koji je francuskog novinara upitao koliko su za njega povezani protesti i situacija na severu KiM koja je eksalirala iznenada.

Podsetimo, tokom gotovo svakog prethodnog protesta, po utvrđenoj matrici, Infomer - udarna pesnica vladajućeg režima, prebrojava građane na protestu, manipuliše događajima i izveštava neistinito.

Napomenimo i to, ove subote su se istovremeno održali protesti u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, a koji su na ulice izveli ogroman broj građana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati