Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Medija ]

20. 01. 2022. 14:32 0

Šaulićeva udovica: Razočarani smo, ali ne presudom

Sud u Nemačkoj osudio je Alsina Levanta na tri godine i tri meseca zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a porodica je razočarana tom odlukom. U nesreći je poginula još jedna osoba i jedna je povređena.

Porodica Šaulić, udovica Gordana i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvovali su suđenju.

Gordana je posle presude rekla da su posle svega tužni i razočarani.

- Ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da nemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedelo… Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo videli ni trunku kajanja u tom čoveku koji je uzeo dva života i dve porodice zavio u crno. Očekivali smo posle svega da u njemu vidimo makar trunku ljudskosti, ali to se nije dogodilo. Sudija i tužilac su profesionalno odradili posao i zbog toga smo im zahvalni i upućujemo veliku zahvalnost svima onima koji su nam od tragedije do sad pružali podršku i saosećali sa našim bolom, a to su milioni ljudi širom sveta. Ponosni smo jer Šaban za njih nije i neće biti zaboravljen. Ovim se stavlja tačka makar na jednu agoniju koja nas prati još od tog kobnog 17. februara, ali bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvek kao deo naših života.

Podsetimo, Šaban je 16. februara 2019. godine imao nastup u Nemačkoj. Nekoliko sati posle nastupa, 17. februara ujutru, tragično je stradao, kao i njegov klavijaturista Mirsad Kerić.

Sobraćajnu nesreću, u kojoj su Šaban i Mirsad izgubili život, izazvao je Nemac, turskih korena, Alsin Levent (36). Kako je kasnije ustanovljeno, on je vozio bez dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu "mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati