Poznati

Direktno.rs

15. 01. 2022. 18:28 0

Boldvinov telefon u policiji: Sadrži podatke o ubistvu

Alek Boldvin je u petak predao mobilni telefon policiji Long Ajlenda, skoro mesec dana nakon što su vlasti obezbedile nalog za nabavljanje uređaja nakon kobne pucnjave na setu filma "Rust".

Veruje se da sadrži informacije o ubistvu rediteljke Haline Hačins u oktobru.

"Oni će izvršiti ekstrakciju podataka, a zatim će nam predati telefon. Ali neće sve što se nalazi na telefonu biti na raspolaganju tokom istrage. Biće neke izuzete informacije koje se ne smatraju relevantnim za istragu, kao što su materijali o privilegijama advokata i klijenta, komunikacija između gospodina Boldvina i njegovog advokata, kao i privilegovane informacije supružnika", rekao je službenik za javno informisanje kancelarije šerifa okruga Santa Fe, Huan Rios.

Primopredaja je usledila dan nakon što je šerifska kancelarija okruga Santa Fe saopštila da "do danas mobilni telefon nije predat vlastima".

Policija u Novom Meksiku dobila je nalog za mobilni telefon 16. decembra, a glavni detektiv na slučaju je brzo obavestio Boldvinovog advokata.

On nije uspeo da ga preda nedeljama, što je primoralo vlasti Santa Fea da se udruže sa kancelarijom šerifa okruga Safolk na Long Ajlendu prošle nedelje kako bi ga uzeli.

Glumac je 8. januara objavio video na Instagramu tvrdeći da jednostavno želi da zaštiti svoju privatnu komunikaciju.

"Svaka sugestija da se ne pridržavam zahteva ili naređenja, ili naloga za pretres mog telefona... To je laž", rekao je Boldvin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati