Poznati

11. 12. 2021. 13:34 0

Sestra preminule influenserke otkrila datum i mesto sahrane

Ivana Mlabašić, sestra Kristine Đukić, influenserke koja je pre nekoliko dana sebi oduzela život, oglasila se na društvenim mrežama i otkrila vreme i mesto sahrane.

Kako je Kikina sestra saopštila, sahrana je u utorak na groblju Lešće.

"Sahrana naše drage Kike će se održati 14. 12. 2021. u 13 časova na groblju Lešće", napisala je Ivana uz Kikinu crno-belu fotografiju.

Podsetimo, Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu.

Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu "Rade Končar". Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se "prebacila" u trgovačku školu.

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je "promašila" školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati