Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 11. 2021. 19:11 0

Luka Raco u ljubavi sa blogerkom: Objavio prve slike

Glumac Luka Raco nedavno je stavio tačku na dugogodišnju ljubavnu vezu sa lepom Vanjom, a nakon što je preboleo staru ljubav, uplovio je u novu vezu sa devojkom koja je donedavno bila potpuno nepoznata javnosti.

Nedavno je za medije napomenuo da se nikada više u kontekstu zaljubljenog para neće slikati za novine, niti fotografije svoje lepše polovine objaviti na društvene mreže.

Međutim, izgleda da je sada sam sebe demantovao.

Naime, na njegovom Instagram profilu osvanule su intimne fotografije sa blokerkom i turističkim vodičem Milicom Pejković, poznatijom pod nadimkom Mimi, što je kako piše "Story" njegova nova izabranica.

Luka i Mimi deo su ekipe iz Srbije, koja već nekoliko nedelja boravi na Šri Lanki i ludo se zabavlja. Pored kolega sa kojima preko tri godine radi na seriji "Igra sudbine" Oljom Lević, Milicom Tomašević i Amarom Mešićem, Raco najveći deo vremena tokom obilaska ostrva provodi sa Milicom, a sa pratiocima na društvenim mrežama deli isključivo fotografije na kojima je sam ili sa njom, što mnogo govori o njihovom odnosu i ide u prilog priči da su glumac i blogerka zaljubljeni jedno u drugo.

Nova devojka Luke Raca jednako kao i on uživa u putovanjima, poput njega je završila i Ekonomski fakultet, stoga nije teško poverovati da su sličnosti prevagnule, što je glumca navelo da ponovo svoje srce nekome pokloni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati