Poznati

Direktno.rs

16. 11. 2021. 21:55 2

Lepa Ruskinja se zbog Bikovića preselila u Beograd

Film "Južni vetar 2" uveliko se prikazuje u bioskopima, a lepa ruskinja Anastasija Everal, koja tumači jednu od glavnih uloga, uspela je da osvoji srpsku publiku.

Dok se utisci polako sležu, mnogi su bili saglasni - pored stare dobre ekipe, oduševili su nas i neki novi članovi među kojima je i mlada britansko-ruska glumica Anastasija Everal.

Ulogu u prvom dugometražnom filmu ostvarila je upravo u filmu "Južni vetar 2", iako je ranije glumila u pozorištu i u kratkim filmovima. Rame uz rame sa našim glumcima, Anastasija se sjajno pokazala u ulozi devojke Luke Grbića, koji tumači Nenada Maraša, brata Petra Maraša.

Anastasija je još u srednjoj školi započela karijeru modelinda, a trenutno završava kurs manekenstva i postaje deo nekoliko modnih revija vodećih ruskih dizajnera, poput Zajceva i Judaškina.

Rođena u Moskvi, Everal je imala četiri godine kada se sa roditeljima preselila u Englesku, gde je diplomirala na Drama centru u Londonu, da bi potom upisala Li Starsberg institut za pozorište i film u Njujorku, i do sada se pojavila u nekoliko kratkih filmova. Pre tri meseca počela je da uči srpski jezik i istoriju, jer joj je potreban za novi film i razvitak karijere.

U Srbiju se Everalova, kako kaže, zaljubila.

- Ovde mi se najviše sviđaju ljudi. Srbija je dobra za život. Mogu da radim u Evropi, Americi, Rusiji, ali odabrala sam Srbiju. Hoću da živim ovde - istakla je glumica.

Iako je odlučila da se usredsredi na glumačku karijeru, modeling i dalje ostaje veliki deo njenog života. U intervjuu za "Grazia.rs", Anastasija je otkrila da radi kao volonter u nekoliko azila za napuštene životinje u Engleskoj. Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Anastasija je istakla da planira da svoju karijeru nastavi u Beogradu i to u pozorištu, a kako je takođe navela, otvorena je i što se ljubavi tiče.

S obzirom na to da je rođena u Rusiji, a dugo godina živela u Londonu, Anastasija je uporedila Engleze, Ruse i Srbe te istakla da su joj od tri ponuđena ubedljivo najprivlačniji Srbi.

Osim toga, Everal igra sa Bikovićem i u filmu "Budi Bog s nama", koji trenutno snima Šijan, a koji govori o avangardnoj ličnosti i pioniru filmske kritike Bošku Tokinu (1894-1953) dvadesetih godina u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati