Poznati

Direktno.rs

02. 11. 2021. 12:18 5

Voditeljka RTS-a o razvodu: Nisam izlazila iz kuhinje, on otišao

- Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško" - navela je voditeljka "Slagalice".

Milica Gacin (52) otvoreno je govorila o svom privatnom životu, podelivši iskustvo na temu razvoda od bivšeg muža, sa kojim ima dvoje dece.

Šarmantna voditeljka i urednica na RTS na Instagramu deli iskustva, a sada je u videu pričala o odnosu okoline prema ženama.

Tom prilikom govorila je o ličnom iskustvu i razvodu od čoveka s kojim ima ćerke Hanu i Katju.

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je Milica u pomenutom videu.

Kako je navela, tada je osim brige o ćerkama, vodila računa i o bolesnom ocu.

Ipak, skupila je snagu i nastavila dalje.

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka.

Podsetimo, Milica je u jednom od intervjua od pre nekoliko godina istakla da je sa svojim naslednicama uvek bila iskrena u potpunosti, te da ih uči da budu samostalne i jake mlade žene.

- Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti.

- Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile. Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete - rekla je svojevremeno Milica za "Story".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati