Poznati

[ Izvor: Mediji ]

20. 10. 2021. 18:57 0

Marija Šerifović se "probila" posle poklona za punoletstvo

Iako je danas srećna i uspešna žena, popularna pevačica nije imala detinjstvo iz bajke. Rano je uvidela i onu ružniju stranu života, jer se njen otac Rajko i majka Verica nisu slagali.

- Baba sa tatine strane ima posebno mesto u mom životu, jer se ona starala o meni do moje 14. godine. Među nama je vladala neverovatna, nebeska ljubav. Bila sam njeno mezimče i sve moje razmaženosti potiču iz odnosa sa njom. Uz nju sam bila mirno dete, nisam joj zadavala glavobolje. Jedino nisam htela da jedem. Zamislite, imala sam fazu kada nisam jela! To je bilo tada i više nikada - započinje priču za beogradske medije pevačica.

- Imala sam 17 ili 18 godina kada su se moji razveli. Smatrala sam da će i oni imati bolji odnos kada se razvedu. Da budem iskrena, tada me njihov razvod nije ni zanimao, jer je u mojoj glavi kretao moj život, moj početak, moja muzika, moj put. Bila sam u fazonu: "Radite šta hoćete." Odmah sam počela da radim, pa nisam imala vremena ni za kakve traume zbog svega što se izdešavalo.

Marija se 2003. godine preselila u Beograd sa željom da pronađe sebe. Za nju je počeo neki novi život, pun entuzijazma i energije. Maštala je da postane najpopularnija pevačica na javnoj sceni, a cilj joj se veoma brzo i ostvario. Ubrzo je snimila prvi album "Naj najbolja", koji je finansirala njena majka. To joj je bio poklon za punoletstvo.

Nikad nije pevala u kafanama.

- Radila sam i razmišljala onako kako sada savetujem decu iz "Zvezda Granda" kojima sam mentor. Znam da neki klinci moraju da rade jer treba da se plaćaju pelene, računi... Iskreno, važnije mi je bilo da budem priznata od struke nego od publike. Prvi honorar mi je bio 2.000-3.000 evra. Od tih para nisam ništa kupila, već sam lepo živela, izlazila... Volim da izađem u kafanu, ali ne sa javnim ličnostima.

Osvrnula se na učešće u rijaliti programu i navela da bi se i sad odazvala pozivu ukoliko bi sa njom u takvom programu bili ljudi iz javnog života.

Šerifovićeva je u Americi kupila stan, gde kaže da se oseća slobodno.

- Ja sam Amerikanka, kupila sam stan u Los Anđelesu. Tamo lakše dišem, jer me niko ne prepoznaje, mogu svuda da idem u japankama i neočešljana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati