Poznati

[ Izvor: Story ]

10. 10. 2021. 13:07 2

Glumica u 9. mesecu trudnoće dobila koronu

Glumica Marija Petronijević dobila je koronavirus u devetom mesecu trudnoće, prenosi "Story", a sa prvim simptomima odmah se javila lekaru.

Budući da se prethodno vakcinisala i revakcinisala lekari imaju isključivo pozitivne prognoze, a i glumica i njena porodica nadaju se najboljem, prenosi pomenuti medij. Marija za sada nema jačih tegoba, što je dobar znak, a kako se navodi, simptomi su joj zapušen nos, kašalj, peckanje u očima, malaksalost i odsustvo čula ukusa i mirisa, ali krvna slika joj je dobra.

- Čim sam osetila prve simptome odmah sam se javila doktoru, nisam želela da čekam. Naravno test je pokazao da sam pozitivna, ali ono što je dobro je da mi krvna slika nije toliko loša, zapravo je baš dobra, nemam temperaturu ni neke jače tegobe stoga su lekari odlučili da me pošalju na kućno lečenje u samoizolaciju - rekla je Marija za Story.

- Složili smo se da bi za mene bilo vrlo stresno da ostajem u bolnici sa ostalim zaraženima i gledam kako umiru. Sreća pa sam se vakcinisala ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da nisam. Lekari kažu da je dobro što sam u tom smislu na vreme odreagovala i zaštitila se jer u suprotnom ne bi znali šta sa mnom da rade - ispričala je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati