Poznati

Direktno.rs

06. 10. 2021. 10:13 3

Bane Trifunović i godišnjica veze na državnoj granici (FOTO)

Glumci Tihana Lazović i Bane Trifunović upoznali su se pre nešto više od dve godine, na snimanju serije "Tajkun". Tihana i Bane obeležili su dve godine romantične veze i to, simbolično, fotografijom nastalom na graničnom prelazu između Srbije i Hrvatske.

Fotografiju, koja pomalo izgleda kao da je nastala na snimanju nekog filma, odabrala je mlada glumica, kako bi svoje fanove obavestila o godišnjici.

- Dve su nam godine - napisala je ona.

Zaljubljeni par koji uspešno održava svoju ljubav na relaciji Beograd - Zagreb, odavno je ukazivao na potrebu da se poslovni odnosi susednih zemalja, naročito u njihovoj branši poprave, te da više glumaca, poput Gorana Bogdana dobije priliku da učestvuje na različitim prjektima, nezavisno od granica.

- Mada ima dosta koprodukcija, sve su to mali koraci. Nedavno je Jovana Stojiljković igrala u jednoj hrvatskoj seriji, ali saradnja i razmena bi mogle da budu mnogo veće. Postoje ljudi poput Gorana koji lagano brišu te barijere, a volela bih da ih bude još više. Priželjkujem i neku ulogu ovde - rekla je Tihana za Gloriju.

Možda je baš u tom ključu odabrana fotografija koja slavi ljubav Tihane i Baneta.

Podsetimo, oni su “kliknuli” na prvom susretu. Spojio ih je čudan splet okolnosti, druženje u jednom beogradskom kafiću uoči početka snimanja serije “Tajkun” u kojoj su oboje igrali.

Posle prve dočekane beogradske zore, razmenili su brojeve telefona, družili se i ubrzo zaljubili.

- Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u Božidarcu i trebalo je da sa njima idem dalje. Ali otišao sam, i to sam, što inače nikad ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako - otkrio je nedavno Branislav za Gloriju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati