Poznati

Direktno.rs

14. 09. 2021. 11:28 1

Marini Tucaković pozlilo, guši se: Sin moli za pomoć

Tekstopisac Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković, oglasio se na Tviteru, gde je zamolio za pomoć, jer mu majka, kako kaže, ima teška gušenja.

Prema Laćinim rečima, Marini je pozlilo i treba joj hitna pomoć.

„POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam“, napisao je Milan Laća Radulović.

Podsetimo, Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom.

Marina se nedavno posle dugo vremena pojavila na jednom gradskom događaju, gde je ispričala kako izgleda njena borba s karcinomom, te kako se oseća.

„Volim da šmugnem malo, ne može brate, živa duša. OK se osećam kad sam sa ljudima. To je moj svet. Inače ne pijem, ali umem jedan-dva, pa kud puklo nek puklo“, rekla je Marina i dodala da nikakvu poruku nije izvukla iz svog lošeg stanja.

„Kakve poruke? Ma nema toga. Ja ne poštujem ništa. Nema tu poruke. Izašla sam malo iz kuće, lep je dan. Živa sam, u krajnjem slučaju“, rekla je čuvena autorka najvećih srpskih hitova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati