Poznati

Direktno.rs

15. 09. 2021. 09:04 1

Milša se mlada porodila: Sad joj sin ispunjava želje (FOTO)

Junakinja serije “Igra sudbine”, Milica Milša, tumači ulogu Ade Kanački i u ovom TV ostvarenju ima dva sina, Luku i Aleksu, a malo ko zna da se popularna glumica tokom studija ostvarila u ulozi roditelja. Sina Antonija Isakovića rodila je na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – rekla je Milica 2017. godine u intervjuu za “Stori”.

U opisu jedne od fotografija sa sinom napisala je: "'Ajmo sinko da se slikamo' u potpisu - dosadna majka. Srećom sinak uvek ipuni majci želje."

Sinu je bila i otac i majka, sve dok nije upoznala ljubav svog života – dramaturga Žarka Jokanovića, a o svom partneru iz mladosti nikad nije želela da kaže ni reč.

Ove godine su proslavili 21. godišnjicu braka, a za svog supruga često u medijima kaže da je njena prva, jedina i prava ljubav za sva vremena. Žarko je lako prihvatio ulogu oca njenom sinu Antoniju, kojeg i dan-danas bezuslovno voli.

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović trenutno rade na istom projektu, u seriji “Igra sudbine”, čiji je on i reditelj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati