Poznati

Direktno.rs

04. 09. 2021. 08:00 2

Ne stari: Bred Pit u novoj ulozi kao italijanski barista

Bred Pit ima novu tezgu. Njegovo lice već su dobro platili brojni luksuzni brendovi, a kako i ne bi kada što je stariji, sve bolje izgleda. Poslednji u nizu to je prepoznao jedan italijanski proizvođač aparata za kafu, koji je Bredu dao ulogu bariste.

Sama reklama je vrlo sinematična, a režirao ju je Demijen Šazel ("La La Land" i "Whiplash"), a nudi kratak pogled u svakodnevni život 57-godišnje superzvezde, koji svoj jutro počinje u osvit sunca, vozeći motor pored obale Pacifika. Stanica mu je, naravno, omiljena pržionica kafe, čija zrna u topli napitak priprema u svojoj luksuznoj vili u Los Anđelesu.

Gledajući reklamu, mnogi su prokomentarisali da "taj čovek ne stari".

- Sve što obuče, njemu dobro stoji - jedna je od pohvala na stil holivudskog glumca.

On je, sa druge strane, u poslednjem intrevjuu za Eskvajer izjavio da "što je stariji, sve je više džangrizav i vrlo mu je važno da nosi udobnu odeću".

Podsetimo, od naučnofantastinčnog filma "AdAstra" Bred Pit se više fokusirao na producentski posao, te je njegovo ime stajalo iza brojnih ostvarenja. Trenutno snima film "Vavilon", čiji je zaplet još uvek nepoznat, ali u kome igraju Margo Robi, Tobi Megvajer, Olivija Vajld i Samara Viving.

Uskoro bi trebalo da ga gledamo u još dva filma, koji se nalaze u postprodukciji. U pitanju su "Izgubljeni grad D", čija priča prati usamljenu spisateljicu koja tokom književne turneje jedva izbegne pokušaj kidnapovanja, zajedno sa devojkom koja pozira za naslovnu stranu njene nove knjige. Obe ostaju izgubljene u šumi, a imena poput Sandre Bulok, Šeninga Tatuma i Danijela Redklifa (naravno, uz Pita) obećavaju da je u pitanju akcija vredna gledanja.

Drugi film je "Bullet Train" u kome Bred takođe igra rame uz rame sa Sandrom Bulok.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati