Poznati

Direktno.rs

23. 07. 2021. 22:01 3

Glumica zbog brojnih operacija izgubila kontrolu nad licem

Glumica Ališa Duval je imala preko 360 kozmetičkih zahvata i zaklela se da više nikad neće ići pod nož. Međutim, toliki broj estetskih zahvata ostavio je velike posledice.

Ališa Duval (43), nekadašnja manekenka i glumica i mama dvoje dece, plaća skupu cenu svoje zavisnosti od hirurgije. Više nema kontrolu nad mišićima lica, a u vreme karantina su joj implanti u grudima eksplodirali.

- Tek sad shvatam da operacija ne znači da ste nešto popravili i to je to. Ne, javljaju se problemi i vi to stalno morate da popravljate - kaže.

- Recimo, meni mišić na jednoj strani lica više uopšte ne radi. Odsekli su dobar deo tog mišića kada sam radila fejslifting i sada na svakih šest meseci moram da idem na botoks. U suprotnom, nekontrolisano ispuštam pljuvačku i taj deo lica mi se opušta, pa izgledam kao da sam imala šlog - kaže.

Ališa je inače imala 18 intervencija na grudima, 11 intervencija na nosu, čak je uklanjala i rebra, a ima i implante u zadnjici. Kozmetičke "lakše" zahvate ni ne računa.

Kaže da je želela da prestane sa intervencijama 2011. godine, kada je rodila ćerku Papaju.

- Gledala sam nedavno slike Kejti Prajs i šta je ona uradila od sebe. Razumem je, ona je i dalje u toj industriji iz koje sam ja izašla. Međutim, svi mi dođemo do tačke kada moramo da prihvatimo da starimo i da više ne možemo da budemo glamurozne manekenke. Jednog dana ćete se probuditi i shvatiti da imate 43, a ne 23 i to ćete morati da prihvatite - kaže Ališa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati