Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

23. 07. 2021. 19:12 0

Naš glumac na selu gaji kokoške, svinje i ovce

Glumac Branislav Bane Tomašević sa suprugom Jelenom i njihova tri sina dane provodi kvalitetno i diše punim plućima u gazdinstvu koje poseduju u selu nadomak Gornjeg Milanovca, a usput sprema i nove projekte.

- Ovde je jedna posebna dimenzija života, pravi život! Imam kontakt sa prirodom, bez buke i haosa. Gledam svoje kokoške, prvi put sam ih pustio u prirodu. Kupio sam 40 pilića i podgajio ih, pravi su, divlji, oni što šetaju po dvorištu i kljucaju - priča glumac zadovoljno i objašnjava da je od malih nogu navinkut na selo i rad:

- Gajim životinje, imam svinje i ovce takođe. Imam svoju baštu, paradajz, krastavac, tikvice. Nije mi teško da sve radim, u detinjstvu sam dolazio na selo kod bake i dete, oduvek sam voleo tu da boravim. Kada sam ovde nema stresa uopšte. Čim čovek sedne u auto i 30 metara napravi nešto se desi, odmah neka nervoza. Ovde je to drugačije.

Bane kaže i da mu je poražavajuća činjenica da je priroda toliko zagađena:

 - Ljudi treba da se vrate prirodi, da ekološku svest probude, da nauče da bolje brinu o prirodi. Toliko je sve zagađeno i smeće je na sve strane, angažujemo decu da čistimo divlje deponije i sav taj haos sređujemo - priča Tomašević za Blic.

Pored posla u selu, Tomašević se nakon duge pauze zbog pandemije vratio i glumi, što ga čini posebno srećnim.

- Imao sam gostovanje u Ubu sa predstavom “Dobar čovek”, u kojoj glumim sa Vesnom Stanković i Ljiljanom Blagojević, u toku je letnji festival. Bilo je divno posle gotovo devet meseci biti ponovo na sceni, niko od nas nije očekivao da će tako dugo da traje pandemija - priča glumac i dodaje:

- Završili smo sa snimanjem pete sezone “Ubica mog oca”, Miša Zvornik je naravno preživeo i nastavlja svoju misiju. Publika je zaista zavolela tu seriju i vezali su se za likove, rekao bih da Ubice imaju priču i da je serija otvorila potpuno neku novu dimenziju u kinematografiji. Sama ta ideja da nikad ne možete da znate u kom smeru će nešto da se odvija je počela upravo od Ubica.

Što se tiče daljih poslova i projekata, Branislav kaže da je u ovom trenutku nezahvalno planirati:

- Imam puno planova i želja, ali ne volim da pričam o njima dok se ne realizuju. A trenutak je takav da ne možemo baš ni da planiramo.

Sarađujem sa “Zanom”, planiram da izdam album

Popularni glumac otkriva kako nema nameru da izađe iz muzičkih voda, uskoro završava peti singl i ima velike planove.

 - Izbacio sam četiri singla, uskoro završavam i peti singl sa “Zanom”, završavaju se delovi za gudače. Planiram da ga izbacim u ranu jesen i očekujem mnogo. To je izuzetna saradnja sa Jelenom i Žikom, o njima ne bih mnogo govorio jer svi znaju uspehe koje iza sebe imaju. Ideja mi je da snimim deset pesama i onda da izdam album, želeo sam da to bude u ovoj godini, ali videćemo - priča Tomašević.

Sinovi kose, beru voće, hrane životinje

Bane ponosno otkriva da njegovi naslednici vole da borave na selu, kao i da su mu velika pomoć oko posla:

- Uključeni su u sve obaveze, košenje, branje voća, hranjenje životinje. Socijalizovani su i imaju drugare i ovde, kad odu u Beograd i tamo imaju društvo. Mislim da je bitno i važno da deca imaju širinu, da uče i istražuju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati