Poznati

Direktno.rs

22. 07. 2021. 11:09 0

Ni Bredli, ni Kanje: Irina Šajk u zagrljaju sa OVIM glumcem

Ljubavni život ruske manekenke privlači mnogo pažnje, a tek će se pričati nakon ovih fotografija snimljenih ispred jednog restorana u Njujorku.

Manekenka Irina Šajk i glumac Džejson Sudeikis prisustvovali su slavlju u restoranu Hunt & Fish Club u njujorškom Midtaunu, a po izlasku iz objekta se čvrsto zagrlili.

Oboje su bili nasmejani i odlično raspoloženi, a društvo im je pravilo još desetak ljudi. Oni su ćaskali, smejali se i dugo stajali ispred restorana, a potom se čvrsto zagrlili.

Iako je delovalo kao da je u pitanju samo prijateljski zagrljaj, poznato je da je Irina Šajk veoma obazriva kad je reč o javnom ispoljavanju nežnosti, pa i da čak prekriva usta kad na javnom mestu razgovara sa svojim partnerima i prijateljima.

Irina je, inače, nedavno s reperom Kanjeom Vestom proslavila u Provansi njegov 44. rođendan nakon što se nedeljama pisalo da su zajedno, a sada se šuška da mu je rekla da želi da budu samo prijatelji i da nema ništa od njihove ljubavi. S druge strane, Džejson, koji se prošle godine rastao od glumice Olivije Vajld, donedavno se viđao s manekenkom Kili Hejzel, ali je izvor blizak Sudeikisu nedavno otkrio da je on ponovo sam.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati