Poznati

Direktno.rs

20. 07. 2021. 19:56 2

Glumica pokazala sede i lice bez šminke, dobila uvrede

Sara Džesika Parker fotografisana je u nedelju u otmenom restoranu u centru Njujorka na ručku sa prijateljima, a glumica je uživala u druženju u ležernom izdanju i bez trunke mejkapa.

Sara Džesika Parker, koja je proteklih nedelja punom parom radila na snimanju serije "And Just Like That…", svojevrsnog nastavka "Seks i grada", rešila je da se opusti, te je sve iznenadila kada se pojavila bez šminke i sa kosom vezanom u pletenicu.

I dok su mnogi oduševljeni Sarinom promenom, te tvrde da je divno što promoviše prirodnost i opuštenost i prihvata starenje kao normalan proces života, moglo se čuti i puno kritika na njen novi imidž.

"Izgleda kao da ima 76", "Ima 56, ali loše nosi te godine, izgleda starije", "Definitivno ne stari dobro, ali za divljenje što prkosi da se podvrgne hirurgiji", "Imam 3 godine manje od nje, ali izgledam kao njena ćerka", "Dođavola, zašto izgleda ovako staro", "Neverovatno je stara", "Prava je baka", "Zašto je sebi dozvolila da dođe u ovo stanje", samo su neki od okrutnih komentara na njen račun na društvenim mrežama.

S druge strane - puno je onih koji su skočili u odbranu ove slavne dame, ističući da je divno što se pomirila sa zrelom fazom svog života i da izgleda divno, normalno i srećno, te da je za pohvalu što je ostala verna sebi, prkoseći nemogućim holivudskim standardima lepote.

"Bilo je vreme za ovako nešto, konačno odustajemo od zastarelih kanona lepote", "Stvarna je i lepa. Starenje je blagoslav koji je uskraćen mnogim ljudima. Izgleda srećno, diše i bogatija je od većine nas. Ona pobeđuje", "Žalosno je što baš žene kritikuju njen izgled, a to je faza života koju ćemo svi proći", "Ona je tako lepa, prirodna i normalna", "Navikli ste na lažne žene pune filtera i fotošopa, pa sve što je normalno vama je ružno", pisali su drugi Internet korisnici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati