Poznati

Direktno.rs

09. 07. 2021. 13:49 1

Iz karantina, na utakmicu: Džegera udarili po džepu

Frontmen Roling stonsa Mik Džeger prekršio je pravilo o karantinu posle dolaska iz Francuske kako bi gledao polufinalnu utakmicu na Euro 2020 i pobedu Engleske nad Danskom.

Kako prenosi Dejli Mejl, legendarni pevač (77) sleteo je u utorak i zakonski je trebalo da bude u karantinu deset dana. Međutim, on je uhvaćen na Vembliju 24 sata kasnije, gde je bio sinoć sa 60.000 ljubitelja fudbala. Zbog kršenja kovid pravila mogao bi da plati kaznu do 10.000 funti.

Izvor blizak pevaču rekao je da je Mik nedeljama planirao posetu Londonu kako bi dovršio novi album Stonsa, ali da nije mogao da zanemari priliku da gleda najvažniju fudbalsku utakmicu Engleske u novijoj istoriji - uprkos kontroverzi koju bi mogao da izazove.

Izvor je rekao:

- Majk je veliki ljubitelj fudbala i samo je želeo da bude na Vembliju. Radio je testove na koronu pre leta i dolaska, kao i posle utakmice. U to vreme je trebalo da radi na novom albumu, ali shvatio je da Engleska igra veoma važnu utakmicu i jednostavno nije mogao da je propusti - dodao je izvor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati