Poznati

Direktno.rs

21. 06. 2021. 20:44 0

Petru Božoviću nagrada za životno delo

Pozorišni festival "Nušićevi dani" završen je u nedelju uveče tradicionalnom dodelom nagrada, kada je dramski umetnik Petar Božović primio nagradu za životno delo, dok je za najbolju predstavu prema glasovima publike proglašen komad "Divlje meso" Beogradskog dramskog pozorišta.

- Smederevo je deo kulturnog nasleđa i branitelj kulturnih vrednosti koje su nas održale - izjavio je glumac Božović prilikom primanja značajne nagrade u Centru za kulturu Smederevo.

Tom prilikom on se zahvalio pre svega svojim kolegama glumcima iz ansambla, kao i reditelju predstave, koji ga je, kako je naveo, naterao da izađe iz zone komfora.Na osnovu glasova publike, za najbolju predstavu izglasana je "Divlje meso", a nagradu je primio direktor marketinga BDP-a Goran Stoiljković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati