Poznati

Direktno.rs

20. 06. 2021. 18:01 0

Milena i Dragan: Voleli se decenijama, a venčali na pauzi za ručak

Milena Dravić i Dragan Nikolić važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Venčali su se 1971. godine, a njihova veza bila je jedna od najiskrenijih i najlepših ljubavnih priča.

Glumački par plenio je svojom pojavom, a o njihovim karijerama suvišno je pričati. Bili su jedni od najpopularnijih i najtraženijih domaćih glumaca.

Da im je život bio "kao na filmu", govori i podatak da su se venčali tokom pauze na snimanju filma. Kuma na venčanju im je bila legendarna glumica Seka Sablić.Zbog brzog venčanja, nisu imali nijednu uspomenu na taj dan u vidu fotografije.

- Usred snimanja jednog filma, zamolili smo reditelja da nas pusti na pauzu. Poveli smo i našu kumu Seku Sablić i otišli u opštinu Vračar da se venčamo. Nakon venčanja smo se vratili na snimanje, i nastavili da radimo. Zanimljivo je da nemamo nijednu fotografiju sa venčanja, niko nas nije fotografisao - ispričala je Milena Dravić tokom poslednjeg gostovanja u jednoj emisiji.

Dragan Nikolić preminuo je 2016. godine nakon duge i teške borbe sa bolešću, a Milena nas je napustila dve godine kasnije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati