Poznati

Direktno.rs

13. 06. 2021. 15:57 0

Devojka Italijana koji je zaludeo svet ima neizlečivu bolest

Đorđa Soleri, devojka frontmena benda "Moneskin", Damiana Dejvida, koji je odneo pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, već neko vreme otvoreno govori o borbi sa vulvodinijom i depresijom.

Đorđa na društvenim mrežama otvoreno priča o svojoj borbi s depresijom, a otkrila je i kako pati od vulvodinije, bolesti koja izaziva bol u spoljnom delu vulve zbog koje oseća čestu bol, peckanje, probadanje i gorenje u intimnom području. Seksualni odnosi, ali i samo sedenje zbog vulvodinije su izrazito bolni, a konkretnog leka nema.

- Čak i planiranje odmora postaje noćna mora s obzirom na to da postoji mogućnost da ćete ga provesti u patnji. Obećala sam sebi da ću pomoći ženama s istim problemom i da se niko ne treba osećati usamljeno i napušteno. Nismo krive. Nismo slomljene. Mi smo bolesne i zaslužujemo razumevanje - rekla je Đorđa.- Pre nekoliko nedelja kontaktirao me modni časopis "F" oko intervjua na temu vulvodinije - neugodnih senzacija u predelu vulve - na šta sam ja spremno pristala jer sam prošla kroz to i jer želim tu temu da približim i onima koji nemaju društvene mreže. Jedini uslov koji sam postavila pre nego što sam pristala na intervju bio je da se moje ime ne povezuje s nedavnim tračevima o meni i mojoj romantičnoj vezi. Urednici su na to pristali, ali ne i ispoštovali. Naslov članka glasio je "Ja, devojka frontmena benda "Moneskin", o boli o kojoj niko ne govori - rekla je Đorđa u Instagram videu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati