Poznati

Direktno.rs

11. 06. 2021. 19:45 99

Bjelogrlićeva ćerka "na meti" zbog komentara o Mladiću

Mia Bjelogrlić, ćerka našeg glumca i filmskog producenta Dragana Bjelogrlića, već danima dobija uvrede zbog stava o ratnom zličincu Ratku Mladiću, koga je žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu pre nekoliko dana osudilo na doživotnu robiju.

Mia nije previše komentarisala presudu Mladiću, ali je istakla "da je veličanje ratnih zločinaca sramota". Zbog te izjave je danima meta korisnika društvenih mreža.

- Kažem da je za mene sramota veličanje ratnih zločinaca, desi se ovo, pa puta 200 - napisala je Mia u opisu fotografija koje je objavila.Iako je tviterašima koji su je izvređali pokušala da objasni da se njen komentar nije odnosio na kompletan narod, već samo na ratne zločince, svejedno je dobila veliki broj uvreda.- E smeće jedno malo. Kakve sve izrode držiš Srbijo kukala ti majka - komentar je jednog od korisnika Tvitera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 99

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati