Društvo i ekonomija

[ Izvor: Agencije ]

09. 04. 2024. 18:38 91

"Reči izvučene iz konteksta": Cmolić posle vređanja Vlaha

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić izjavio je ovog utorka da nije imao nameru da uvredi bilo koga, a pogotovo ne nacionalne manjine.

- Kao policijski službenik, visoki oficir policije, koji je rukovodio akcijama rasvetljavanja najtežih i najsloženijih krivičnih dela, kao neko ko je završio srednju školu unutrašnjih poslova, Policijsku akademiju, i specijalističke studije na Pravnom fakultetu u Beogradu, kao istinski patriota i profesionalac, nijednom rečju nisam imao nameru da uvredim nikoga, a pogotovo ne naše nacionalne manjine - rekao je Cmolić za Tanjug.

Kako je istakao, najvažnija stvar, jeste lišenje slobode osumnjičenih za nestanak i teško ubistvo devojčice Danke Ilić.

- Govorio sam o mučnom i mukotrpnom radu na pronalasku izvršioca ovog gnusnog zločina koji je šokirao celu Srbiju. Žao mi je sto su moje reči izvučene iz konteksta i žao mi je ako se iko osetio uvređenim - istakao je Cmolić.

Cmolić je, gostujući na TV Informer 5. aprila, rekao da su dvojica muškaraca koji su priznali ubistvo dvogodišnje Danke Ilić "bez empatije i sa niskim IQ-om", kao i da su u pitanju Vlasi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 91

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati