Poznati

Direktno.rs

11. 06. 2021. 14:16 0

Glumac kanibal započeo lečenje: Priznao da mu treba pomoć

Američki glumac Armi Hamer (34) se sam prijavio u ustanovu u kojoj se leče problemi s drogom i alkoholom, ali i problemi seksualne prirode.

Naime, početkom godine na društvenim mrežama objavljene su navodne glumčeve poruke u kojima priznaje da je kanibal i opisuje nastrane seksualne fantazije.

Armi je u maju kontaktirao bivšu suprugu Elizabet Čejmbers i zatražio podršku od nje, priznavši da mu je potrebna pomoć. Viđen je na aerodromu kako se oprašta od Elizabet i njihove dece. Kako piše "Vanity Fair", izvor blizak glumcu rekao je da je ovaj potez očiti znak da Armi želi da povrati nazad kontrolu nad životom, kao i starateljstvo nad decom.

- Moram da popijem tvoju krv. Ja sam stopostotni kanibal. Želim da te pojedem - samo su neke od poruke koje su kružile Tviterom.Žena koja se u javnosti predstavila pod imenom Efi, na "Zoom" konferenciji za medije je izjavila:

- Armi Hamer me je brutalno silovao 24. aprila 2017. godine u Los Anđelesu što je trajalo četiri sata, udarao je mojom glavom o zid, povredio mi lice - započela je ona.

- Osećam ogromnu krivicu što nisam pre govorila o tome, možda bih sprečila druga zlodela - dodala je.Aferu s Hamerom imala je od 2016. godine, dok je on još bio braku s Elizabet Čejmbers.

Podsetimo, Armi je najpoznatiji po ulogama u filmu "Šifra U.N.C.L.E." i u Netflixovom "Rebecca". Nakon optužbi, odustao je od projekta s Dženifer Lopez, a Dizni je odložio prikazivanje novog filma za 2023. godinu, pod nazivom "Smrt na Nilu".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati